Henkie boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hits: Fiets van Piet, Lief klein konijntje

Biografie Henkie

Biografie van Henkie
 
Henkie, een grote persoonlijkheid uit het zonnige en de ander dag regenachtige Elst. Henkie, een zakenman van formaat, die graag terugdenkt aan de tijden dat hij probeerde een fietsenhandel op te bouwen in het grote Texas. Maar ja, zoals te verwachten was kon de Texaner geen afstand doen van zijn paard. De reis ging verder, in Tokio kwam hij met zijn eigen fietsmerk op de markt; 'DE HENKIETENKIE', een oerdegelijke fiets. Maar ook dit verhaal lukte niet helemaal. Nu, terug in Elst, na een drukke werkdag, waar hij de gehele dag in een auto zit, geniet hij van zijn hobby namelijk: FIETSEN KIJKEN. Zittend op een bankje in het centrum van de stad geniet Henkie van het ratelende geluid van voorbijkomende fietsers. De loszittende steentjes in het wegdek vormen samen met de loszittende delen aan de fietsen het eenmalige geluid waar Henkie zo ontzettend van kan genieten. Bij deze hobby kan het gebeuren dat er persoonlijke contacten ontstaan. Het bleef niet alleen bij het voorbij fietsen, er ontstonden persoonlijke intensieve gesprekken.

Wie kent het niet, de praatjes over het weer en nog meer van zulke diepgaande thema's. Een van die persoonlijke contacten is Piet, Piet is de man die de fiets van de vader van Henkie heeft gekocht, nadat hij deze bij de plaatselijke fietsenmaker te koop had aangeboden en het besluit nam om zijn oude fiets in te ruilen voor een sportieve scooter. Zo bleef het voor Henkie toch nog mogelijk om van de oude fiets te genieten. Maar ook met een oude fiets is het een keer afgelopen, steeds meer delen gingen verloren op de hobbelige weg in Elst. Zittend op zijn bankje besloot Henkie om over al deze verloren onderdelen een lied te maken. Het grootste probleem was om een passende band van hoogste kwaliteit te vinden, die ook in staat zou

zijn de enige echt fiets promotie tour te begeleiden. Dit is dus niet gelukt. Wel is het Henkie gelukt om het 3 akkoorden schema op zijn gitaar zo aan te passen dat het een genot is voor jong en oud om mee te zingen met Henkie op zijn gitaar. In plaats van een live-band is er gekozen voor een cassette band. (Ook Henkie gaat met de tijd mee)

Henkie is te boeken als soloartiest (Gitaar) met bankstel en schemerlamp, maar ook met een band (Cassetteband). Tijdens de optredens is het mogelijk om persoonlijke fietsdelen te laten signeren. Verder zijn er persoonlijke fietsdelen te koop. ( Gevonden in de buurt van het bankje in Elst).

Henkie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Henkie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Henkie wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Henkie. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Henkie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.