Henry van Wijmeren boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: So You Wanna be a popstar

Biografie Henry van Wijmeren

Henry is opgegroeid in Zeist en is daar ooit als gitarist begonnen in een jongerenkoor op 16 jarige leeftijd. In 3 maanden tijd heeft hij zich het gitaar spelen eigen gemaakt. Zijn voorkeur ging uit naar een 12 snarige gitaar die niet meer is weg te denken. Noten lezen was geen hobby. Dus alles eigen maken op gehoor was zijn uitdaging. Mondharmonica is iets wat zijn vader speelde en ook dat is iets wat hij graag speelt en zijn muziek bijzonder maakt. Zoals zijn fans zeggen; het ultieme kippenvel gevoel.

Daarnaast bleek hij over een goede stem te beschikken met een geheel eigen stemgeluid. Tijdens het programma So you wanna be a popstar kreeg hij zanglessen van de wereld beroemde Jimmie Hutchinson die zeer enthousiast met Henry aan de slag ging en die ook ondanks zijn rijpere leeftijd geloofd in zijn grote doorbraak.

In de loop der jaren heeft Henry zich toegelegd op het spelen van Ever Greens en Country Music waarnaast hij zich steeds verder in verschillende genres/stijlen is blijven ontwikkelen. Hij is dol op meerstemmige zang en dan ook een favoriet van de Eagles.Ook het Nederlandse lied speelt en zingt hij graag. Daarnaast is hij naar het zuiden des lands vertrokken na een aantal jaren in Uden (Brabant) te hebben gewoond. Daar heeft hij getoerd met Sjem een Amerikaan en straatmuzikant in hart en nieren, en heeft daar vooral geleerd mensen te raken en te boeien met zijn muziek.

De eenvoud, oprechtheid, warmte en de emotie is dan ook in zijn repertoire steeds terug te horen en bereikt een breed publiek, zowel jong en oud. En zoals Henry zelf altijd zegt; de klant is koning en ik stem mijn optredens af op hun vraag.

Zijn Motto is: Bewust leven is bewust genieten.

Henry van Wijmeren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Henry van Wijmeren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Henry van Wijmeren wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Henry van Wijmeren. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Henry van Wijmeren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.