Heren van het Frituur boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Heren van het Frituur

Adrie en Leo zijn gespecialiseerde patatbakkers, maar draaien hun hoofd niet om als u liever een bitterballetje of frituurgarnituur geserveerd wilt hebben.

Op een eigenwijze ambachtelijke manier maken zij van uw vette snack een vette act.. Dus.. Nee, zelf koken hoeft niet meer.. bestel de Heren van het Frituur vandaag nog.. dan krijgt u een gratis servetje!

Waarvoor inzetbaar
Deze typetjes zijn onder meer inzetbaar om rond te gaan met een bittergarnituur en ander 'stout' voedsel. Ook kunnen zij in een hoek staan met een frituurpannetje en al entertainend de hapjes (naar verzoek) bereiden.

Note: Zij doen dit op entertainende wijze, licht brutaal doch humoristisch. Echter gaan zij wel met zorg om met het etenswaar zodat dit eetbaar blijft!

Heren van het Frituur boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Heren van het Frituur zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Heren van het Frituur wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Heren van het Frituur. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Heren van het Frituur te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.