Het Foute Uur Q-Music boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW

Biografie Het Foute Uur Q-Music

Het Foute Uur is al zeven jaar lang voor heel veel mensen de perfecte start van de dag op Q-music. En al even zoveel jaar is Het Foute Uur een vast en uiterst succesvol onderdeel van Q-music presents The Party.

Vanaf nu is Het Foute Uur *live* ook los te boeken! Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement! Want of het thema nou Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s & 90’s, Dance Classics, Disco of Kerst is… Het Foute Uur is altijd op z’n plek en gegarandeerd een doorslaand succes!

En weet je wat het leuke is? Jouw publiek kan de totale controle over Het Foute Uur hebben! Stel van te voren een lijst samen en de Q-DJ zal deze op onnavolgbare wijze door de speakers laten knallen. Enne... heel hard meezingen met Het Foute Uur mag. There are no limits!

Het Foute Uur van Q-Music is excl. techniek echter incl. Radio-Spots, Poster-opmaak, Q-Goodies.

Het Foute Uur Q-Music boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Het Foute Uur Q-Music zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Het Foute Uur Q-Music wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Het Foute Uur Q-Music. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Het Foute Uur Q-Music te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.