Het Spaanse Sinterklaasfeest boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 850,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten

Biografie Het Spaanse Sinterklaasfeest

Speciaal uit Spanje overgekomen! Dit echte Spaanse muziekduo, dat Sinterklaas als geen ander kent ! Met de passievolle Spaanse flamencodanseres Manuela, die trouwens ook prachtig Spaans kan spreken en zingen en de knotsgekke, gitaar en panfluit spelende Spaanse muziekpiet Pedro.
De showbizz flamencodanseres Manuela ontvangt de gasten in Spaanse stijl, maar heeft blijkbaar niet helemaal door wat er gaat gebeuren. Wie komt er toch vandaag? Piet Pedro denkt alleen maar aan Neperpoten (Pepernoten) eten en siësta. Toch moet er gezongen en gedanst worden want de kinderen zijn daar niet zomaar. Maar wie kwam er toch ook al weer?

Waar is Pedro nou gebleven? En wat doet Sinterklaas toch vreemd....Mist hij soms Spanje?
Ook de muziekpietenacademie heeft niet veel bij dit knotsgekke duo uitgehaald, want ze zingen geen enkele tekst van de Sinterklaasliedjes goed. Maar ze spelen wel swingende muziek en mooie gitaar en panfluiten, dus gaan ze zelf maar Spaanse Sinterklaasliedjes verzinnen. De swingende Spaanse Sinthits, een wervelende flamencodans met echte Spaanse passie en een heus kindermuziekorkest zullen bij Sinterklaas uiteindelijk veel meer in de smaak vallen! Er is dus maar een oplossing om te zorgen dat Sinterklaas zal komen: Spaanse Fiesta!!

Een compleet hilarisch, swingend, zonnig Sinterklaasfeest, waarbij menigeen de verleiding zal moeten weerstaan om niet in de zak naar Spanje te worden meegenomen....

Het Spaanse Sinterklaasfeest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Het Spaanse Sinterklaasfeest zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Het Spaanse Sinterklaasfeest wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Het Spaanse Sinterklaasfeest. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Het Spaanse Sinterklaasfeest te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.