Het Zandkasteel boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.795,- excl. BTW
  • Opmerking: 30 minuten Show + 30 minuten meet & greet

Biografie Het Zandkasteel

Het Zandkasteel is een publiekstrekker! Een leuke show met de bekende liedjes uit de Tv-serie het Zandkasteel welke dagelijks te zien is op Nederland 3. Een show waar de kinderen (en ouders) nog lang over na praten.

Na de Zandkasteel show is er uiteraard ruimte voor een Meet & Greet, zodat de kinderen met Sassa, Toto en Koning Koos op de foto kunnen of gewoon even een handje kunnen schudden met deze sterren!

Het Zandkasteel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Het Zandkasteel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Het Zandkasteel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Het Zandkasteel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Het Zandkasteel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.