Heverband boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Heverband

Entertainment, mensen laten genieten van muziek die vlot in de oren klinkt, toeschouwers tot op het puntje van de stoel brengen (of zelfs van de stoel!), zijn enkele troeven van de Heverband! Orkestleider Jan Ceulemans beschouwt zich hierbij niet als een traditioneel dirigent, veeleer als een muzikaal entertainer met als doel voor ogen: zijn publiek vermaken.

"The Black and White Sisters".  Maureen & Lien, onze vaste orkestzangeressen, zorgen op een eigentijdse en onnavolgbare wijze voor de vocale invulling : dé hits vanaf de jaren 60 tot vandaag.

The Band

De Heverband viert haar 30-jarig bestaan in 2013. Ondertussen heeft dit groot showorkest het feest van niet minder dan 1.000 tevreden organisatoren mogen opvrolijken. Meer dan 350 artiesten werden begeleid waaronder: Paul Young, Umberto Tozzi, Johnny Logan, Lee Towers, Demis Roussos, The Three Degrees,Viola Wills, The Gibson Brothers, Rob de Nijs, The Magic Platters, Adamo, Jocelyn Brown, René Froger, … (volledige lijst op aanvraag).

De bibliotheek met meer dan 2.500 arrangementen (door de hand geschreven van orkestleider Jan Ceulemans) is dan ook van onschatbare waarde en staat gratis en onbeperkt ter beschikking van onze klanten.

Uniek? … UNIEK !!!

  • Heverband Groot Showorkest   (20 muzikanten)                    
  • Heverband Symfonic (aangevuld met 10 strijkers)

Beide formules kunnen worden aangevuld met nationale of internationale artiesten naar keuze.

Heverband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Heverband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Heverband wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Heverband. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Heverband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.