Hike boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW

Biografie Hike

Hike, vier jonge, enthousiaste en geschoolde muzikanten komen in februari 1998 voor het eerst bij elkaar om zich vervolgens te gaan richten op het commerciële feestcircuit.

Met een dosis professionele begeleiding maken deze jonge musici zich in korte tijd klaar voor het grote werk en nog geen jaar later staan de eerste 30 optredens gepland.

Eenmaal optredend door het gehele land maakt Hike zich al snel populair bij het publiek door o.a. muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd en eigentijds repertoire, perfect te combineren in een wervelend optreden. Hike speelt hierbij moeiteloos in op de wensen en reacties van het publiek en hierbij kunnen alle stijlen de revue passeren, van bijvoorbeeld dance tot stevige rock en van Zuid-Amerikaans tot gezellige (Nederlandse) feestmuziek! Entertainment is hierbij altijd het sleutelwoord!

Met 30 optredens in het eerste jaar heeft Hike zich inmiddels opgewerkt tot een graag geziene en zeer bekende semie-beroepsformatie in het landelijke feest- en evenementencircuit. Een agenda met ruim 130 optredens per jaar is hiervan het levende bewijs.

Na 6 jaar uitsluitend coverwerk werd het de hoogste tijd om, mede op verzoek van fans, eens een eigen single uit te gaan brengen. Ideeën hiervoor waren er al geruime tijd. Daarom is Hike in februari 2004 de studio ingedoken om twee eigen nummers op te nemen. Een feestnummer Don Juan en een nummer in de stijl van Doe Maar kan het niet laten. Beiden Nederlandstalig en met een hoog meezinggehalte.

Tot grote verbazing beland de single Don Juan vervolgens in de zomer van 2004 maar liefst 5 weken lang in de Nederlandse Mega Top 100. Hoogste notering nummer 48! Deze gebeurtenis dankt Hike o.a. aan de gigantische verkoopcijfers van de single. Deze wordt tijdens optredens en in de winkels namelijk veelvuldig verkocht.

Hike doet vervolgens optredens en interviews bij verschillende grote radio- en tv-stations in het land en de single wordt, tot ieders verbazing, ook landelijk erg veel gedraaid. Daarnaast is natuurlijk ook de regionale publiciteit erg groot.

Mede door dit feit en het onuitputtelijke enthousiasme tijdens de optredens heeft Hike landelijk een grote naamsbekendheid gekregen en is de formatie niet meer weg te denken uit feestvierend Nederland.

Graag stellen wij de leden Hike aan u voor:

* Arthur ter Voert: Toetsenist, Basgitaar, Drums, Zang
* Willem Kossink: Drums, Percussie, Basgitaar, Zang
* Michael Kock: Gitaar, Basgitaar, Drums, Percussie en Zang
* Remco Wijnands: Basgitaar, Toetsenist, Drums, Saxofoon en Zang

Hike boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hike zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hike wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hike. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hike te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.