Hilversum House Mafia boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 975,- excl. BTW
  • Opmerking: 3FM

Biografie Hilversum House Mafia

Hilversum House Mafia = dansen op de herkenbare en energieke beats van songs die je absoluut kunt meezingen. Omdat een feest leuk mag zijn voor iedereen, hoor je bij Hilversum House Mafia verschillende muziekstijlen die snel gemixt worden. Van een intieme clubavond tot festivalset: Hilversum House Mafia is klaar voor een feestje!

De naam ‘Hilversum House Mafia’ is een geuzennaam, in 2011 eens bedacht door vrienden  Bingo Players. Maar vooral een ode aan de drie Zweedse muziekhelden. Hilversum House Mafia bestaat uit DJ Tjitse Leemhuis & MC Ruviene La Cruz.

Hilversum House Mafia was onder andere eerder al te zien: Freshtival, Beachland Festival (BE), Zo. Festival, Springbreak Festival, 7th Sunday, Club FOX, Club Panama, Time Out, King Dance, Amsterdam Dance Event, Palladio, Club Update (D).

Hilversum House Mafia boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hilversum House Mafia zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hilversum House Mafia wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hilversum House Mafia. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hilversum House Mafia te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.