Hitmaestro boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Hitmaestro

Het begon al op jonge leeftijd. Appelsap of Jus d’orange? Buiten voetballen of binnen FIFA? Hitmaestro leidt aan een serieuze vorm van keuzestress. Keuzestress in de ruimste zin van het woord. Vandaar ook dat de allemansvriend er voor kiest om zich niet op één of twee stijlen toe te leggen, maar het hele muzikale spectrum te doorlopen. En dat het liefst de hele avond!

Het ging van kwaad tot erger. Batman of Superman? Blond of brunette? Hiphop of hardstyle? Hitmaestro blijft moeite hebben met het maken van keuzes, hij vindt eigenlijk alles leuk. En dat uit hij in zijn sets. Deze avondvullende, allround DJ zoekt namelijk alle pareltjes uit verschillende genres zodat er een waterval aan hits ontstaat. Doordat hij ook twijfelde of hij DJ dan wel MC wilde worden heeft ‘ie besloten beide rollen op zich te nemen! En zo het geschiedde..

Hitmaestro is een avondvullende DJ waarbij we uit gaan van +/- 4 uur durende optredens (in overleg overeen te komen). In veel gevallen houdt dat in dat je verder niets hoeft te boeken en dus in één keer klaar bent. Van links naar rechts en weer terug! Hitmaestro vindt alles leuk en dat laat hij blijken ook. Allerhande genres worden erbij gepakt waardoor een divers publiek aangesproken kan worden. Indien gewenst kan in overleg muzikale voorkeur besproken worden.

Een betaalbare fee en geen gekke ridereisen. Hitmaestro is op veel plaatsen inzetbaar en dat willen we zo houden.

Hitmaestro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hitmaestro zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hitmaestro wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hitmaestro. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hitmaestro te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.