Hot Black Stuff Jazz boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Te boeken in verschillende thema`s

Biografie Hot Black Stuff Jazz

Hot Black Stuff swingt weer en deze keer met Hot Black Stuff JAZZ! De ijzersterke zanggroep Hot Black Stuff - u misschien wel bekend van de voorronden van het Nationaal Songfestival 2004 - tonen zich in deze nieuwe produktie met o.a. jazz, latin jazz en afro jazz een uitmuntende close-harmony groep in de geest van Wall Street Crash en Manhattan Transfer.

Wereldberoemde nummers van de bakermat van de jazz, zoals Chanson d'Amour, L.O.V.E., God Bless The Child en een uitgebreide ode aan Duke Ellington en zijn klassiekers zoals Take The A-Train en I Got It Bad, zijn in Hot Black Stuff JAZZ gecombineerd met muzikale schatten uit de rest van wereld. Kortom een geweldig en afwisselend feest der herkenning!

Close harmony vormt de basis voor deze nieuwe show van Hot Black Stuff, waarin natuurlijk ook ruimte is voor ieder van het veelzijdige kwartet van 3 zangers en een zangeres, als solist, met zijn/haar specifieke achtergrond. Dat geldt voor de in Chicago geboren Omar, die letterlijk voortkomt uit de traditie van de jazz, maar ook voor Rich, die weliswaar in de V.S. geboren is, maar met zijn zuidelijk afrikaanse roots nog verder teruggaat in de traditie van de jazz. Erica en Ivan vertegenwoordigen met hun latijns-amerikaanse achtergronden de andere tak van de diaspora en hún jazz.

Laat u verleiden en schuif aan voor deze verfrissende reis door de wereld van Hot Black Stuff JAZZ! It Don't Mean A Thing, If It Ain't Got That Swing...

Hot Black Stuff Jazz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hot Black Stuff Jazz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hot Black Stuff Jazz wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hot Black Stuff Jazz. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hot Black Stuff Jazz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.