Hotshots boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Hotshots

Hotshots is een professionele coverband met in hun repertoire een mix van popmuziek, soul classics en bekende funky nummers. De band verzorgde tientallen shows op onder meer de SS Rotterdam Cruise, Koninginnedagoptredens, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, diverse festivals in Midden- en Zuid-Nederland, en de gala-filmpremiere van "The Man Who Cuts The Sunday Roast".

Zowel de totale band als de individuele muzikanten uit dit gezelschap worden regelmatig geboekt voor studiowerk. Buiten HOTSHOTS! zie je deze musici ook terug in o.a. bands als Néobash, BOSCO, the Boston Tea Party, Tim Akkerman band, Jazz Beats NOW, June en in Nederlandse musicalproducties en theatershows.

Het repertoire van HOTSHOTS! bestaat uit onder meer: Funky nummers van Alain Clarke, Al Jarreau, Stevie Wonder en Justin Timberlake, soulmuziek van Tower of Power, Chaka Khan en Kool and the Gang, bekende popnummers van Sting, Toto, Phil Collins, Jamiroquai, Robbie Williams en zelfs van eigen bodem Blöf, Leaf en Marco Borsato.

Hotshots boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Hotshots zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Hotshots wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Hotshots. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hotshots te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.