I Am Aisha boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie I Am Aisha

Met pompende beats en haar rauwe stem trapte ze de deur in van de Nederlandse Pop en RnB muziekwereld. “Ik ben hier om een stempel te zetten, nou gooi je handen hoog”, zingt I Am Aisha in haar lied Handen Op. Als oudste dochter van Jetty Weels, lid van de beroemde jaren ’80 popgroep, Mai Tai, krijgt ze de showbizz met de paplepel ingegoten.

Vanaf jongs af aan zet ze haar stappen zonder om te kijken; eerst nog als onderdeel van meidengroep LaliQ en later gemanaged door Donavon Nelson. Snel besluit ze dat ze het heft in eigen handen wil nemen. Ze gaat als soloartiest keihard aan de slag in de studio en werkt onder andere samen met Reverse en the Opposites.

Haar debuut EP ‘’I Am Aisha’’ is de eerste kennismaking met dit unieke talent. Haar teksten zijn uit het leven gegrepen en in duidelijke taal . “Step ya game up, zoveel woorden maar je zegt niks, te gek voor woorden want ik heb geen tijd voor jou,” I Am Aisha in Fokkin’ Normaal.  Ze vertaalt situaties en gevoelens van een zelfstandige, sterke vrouw zonder eromheen te draaien. Haar melodische vocals verhullen geen leugens:  “Weer een nieuwe dag in het leven, weer een neppe lach maar wat geeft het, geen cent in mijn zak, niemand weet het, zolang er maar muziek is en te eten”, zingt I Am Aisha in Masker.

In 2014 volgt ze dit op met haar tweede EP: de volledig door Soulsearchin geproduceerde ‘’Hey Boy’’ EP. Deze EP wordt ingeleid door de clubbanger Je Bent Meer. De 6 tracks tellende EP bevat 3 originele tracks en 2 instrumentals.  Ze volgt haar signature sound al snel op met de single Rebel, geproduceerd door Boaz v/d Beats.

Haar derde EP, de GEISHA EP, is de omslag waar ze zo lang naar zocht: de Spanker-produced Zulke Dingen Doe Je  ft Dio is haar meest succesvolle uitgave met over 13 miljoen views.  Haar tweede single WTF is featuring Avalon huisartist Zefanio en Jayh Jawson en heeft een speciale 101Barz video. Door het succes van de GEISHA EP kan I Am Aisha zich volledig focussen op muziek maken.

I Am Aisha maakte wederom indruk door haar openingsverse op de clubbanger SQUAT van Faya Lourens ft F1rstman.  Begin 2017 dropped I Am Aisha Yeke featuring Jayh Jawson. Haar zoete stem en duidelijke taal zijn een goeie combinatie voor clubbangers: ze wordt samen met Dio gerecruteerd voor Niemand heeft tijd van Lady Bee!

I Am Aisha boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over I Am Aisha zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over I Am Aisha wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van I Am Aisha. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over I Am Aisha te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.