I Truccatori boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Improvisatie & Animatie kwartet

Biografie I Truccatori

De drie acteurs van I Truccatori weten onder het allesomvattende motto 'amusing hospitality' elk event passend te ondersteunen: soms gastvrij en ondersteunend, regelmatig functioneel op de voorgrond, vaak als komische rode draad tussendoor, maar altijd met de hoogste kwaliteit!

I Truccatori beweegt zich in dienst van uw organisatie en gasten, maar nooit(!) ten koste van uw gasten. En juist daarin onderscheidt deze fantastische groep acteurs zich van de rest van de markt.

Of het nu gaat om een bijzonder loyale ontvangst, het functioneel verwijzen of placeren van uw gasten, of het versterken van uw thema doormiddel van een act op maat...i Truccatori acteert en presteert op het hoogste nivo en op elk feestelijk- en zakelijk evenement.

I Truccatori verrast u graag met een diversiteit aan acts.
Informeert u vooral ook naar de vele 'op maat' mogelijkheden die i Truccatori u te bieden heeft.

De basisbezetting van i Truccatori is op verzoek uit te breiden.

I Truccatori is een animatie-improvisatiekwartet van afgestudeerde acteurs. In de afgelopen jaren hebben zij een niet meer weg te denken plaats verworven binnen het topentertainment in binnen- en buitenland. I Truccatori weet de gasten te verrassen door in steeds wisselende gedaantes onverwacht op te duiken. Door een feilloos samenspel van interessante personages is iedere act weer een overrompelende en feestelijke ervaring. Uw gasten worden telkens even op het verkeerde been gezet. Met hun improvisatietalent weten zij op elke groep in te spelen en creëren een ongedwongen sfeer.

 

I Truccatori boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over I Truccatori zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over I Truccatori wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van I Truccatori. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over I Truccatori te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.