Ian van Dahl boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW

Biografie Ian van Dahl

Op het podium wordt Ian Van Dahl vertegenwoordigd door Annemie (Vocalen) en 2 tot 6 dansers. Annemie is geboren in Herk-De-Stad in België op 14 Juli 1978. Ze begon met zingen op haar zevende. Ze is geboren in een zeer muzikale familie, haar moeder en zus zingen ook. Ze volgde lessen in klassieke muziek en nam ook zanglessen. Ze studeerde moderne talen en kunstgeschiedenis, die eigenlijk zouden leiden tot een carrière als styliste. Deze drang om ooit nog een mode-designer te worden is er nog steeds, ze spendeert veel tijd aan haar stijl. Ze draagt veel haute couture kleding, zoals Vivienne Westwood en Pacco Rabane. Het is nog steeds een droom van haar om ooit een eigen kledinglijn te beginnen. Algemene gedachten van haar over kleding zijn: 'Less is more' en kleding moet tijdloos zijn.

De oorzaak van haar brede muzikale achtergrond is een grote CD-collectie: van Rock en R&B tot Lounge en Klassieke muziek. Ze is vooral een fan van 90's-muziek. Haar favoriete artiesten zijn: Prince, Lenny Kravitz en Faithless. Ze verbleef twee zomers in Ibiza en sindsdien is ze ook helemaal 'into Dance'. Het leven daar was niet altijd gemakkelijk, ze heeft daar veel over het leven in het algemeen geleerd. Al deze invloeden zijn terug te vinden in de teksten en vocale melodielijnen van de 'Ian Van Dahl'-singles. Ze had contact met veel producers, maar ze hoorde niet echt iets wat ze mooi vond. Maar toen Christopher & Eric haar "Castles in the sky" lieten horen, was ze onmiddellijk overtuigd.

Annemarie heeft het momenteel zeer druk. Behalve voor haar werk op het Ace-album (ze heeft de vocalen voor 8 nummers geschreven, en de zang op alle nummers verzorgd), heeft ze ook vele songs geschreven voor het komende album. Haar meeste tijd brengt ze door in verschillende gebouwen over heel de wereld met haar fantastische liveshow. Wanneer ze niet op weg of in de studio zit, is ze bezig met fotosessies en interviews. Behalve dat, neemt ze nog altijd zanglessen.

De producers achter Ian van Dahl zijn Christophe Chantzis en Erik Vanspauwen die samen met Annemie, het eerste album geproduceerd hebben. Ook Peter Luts en David Vervoort, bekend van Lasgo, hebben meegeproduceerd. Dit team heeft door hun vele club- en commerciele projecten veel respect verdiend over de hele wereld, deze samenwerking heeft ook weer geleid tot een nieuw album van wereldklasse.

The ‘Move’ dancers
The Move, de dance school, geleid door Patrick De Coninck, is het bureau dat de begeleidende dansers verzorgd tijdens de optredens van Annemie. 2 tot 6 dansers geven wat extra pit aan de al spectaculaire show. 8 dansers zijn permanent standby, om de continuiteit te waarborgen.
De show zelf bevat opzwepende choreografie en acrobatische verrassingen die regelmatig vernieuwd worden, om het publiek te blijven verrassen.


 

Ian van Dahl boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ian van Dahl zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ian van Dahl wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ian van Dahl. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ian van Dahl te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.