Illinois Blues Brothers boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Blues Brothers Tribute

Biografie Illinois Blues Brothers

De Illinois Blues Brothers zijn “geboren” aan het eind van 1997.

Ze hadden 5 maanden nodig om hun show, inclusief de dansroutines,licht,geluid en het humoristische gedeelte te ontwikkelen en vervolmaken

Dit vergden bijna 6 maanden van nauwgezette planning en repetitie.Hun eerste prestaties vonden op 22 April 1998 plaats. Sinds die datum, is de show steeds beter gewordend, constant reizend de lengte en de breedte van Groot-Brittannië evolueert verbetert continu.

Het is gezien in vrijwel elke belangrijke stad in de UK en  ze waren graag geziene artiesten op het P&O schip Oceaan Village.

De show maakt een onuitwisbare indruk bij iedereen die het geluk heeft gehad om de show te zien.

Ze kregen zeer goede resencies  van de recensenten die in het vakblad “THE STAGE “ regelmatig artiesten optredens beoordelen

Illinois Blues Brothers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Illinois Blues Brothers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Illinois Blues Brothers wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Illinois Blues Brothers. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Illinois Blues Brothers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.