Immer Gerade Aus boeken?

  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. geluid/licht tot 1000 pers. € 3995,- excl.

Biografie Immer Gerade Aus

Immer Gerade Aus! is dé nieuwe partyband voor een geslaagd Oktoberfest, bierfeest of gewoon een gezellig (tent)feest, waar Duitstalige muziek wordt gewenst! Altijd STIMMUNG! met Immer Gerade Aus! In een show vol herkenbare Duitse muziek, van gezellige Schlagers en Party-/Ballermann hits tot de bekende ballads en andere klassiekers, kun je niet stil blijven staan en moét je wel meezingen!
Zing mee, feest mee en geniet van de STIMMUNG!

Immer Gerade Aus! Boeken

Fraulein Lotte - ZANG
Der Frenkel-Frenk - ZANG/GITAAR
Der Peter - BASGITAAR/TROMPET
Der Herder Giel - GITAREN/ZANG
Nog ein Peter - DRUMS/ZANG
Der Jorgel - ORGEL/ACCORDEON

Een kleine greep uit ons repertoire: Rosamunde, Viva Colonia, Anita, Eine stern, Fiesta Mexicana, Hey, wir wollen die Eisbaren sehen, Cowboy und Indianer, Aber bitte mit Sahne und nog viel mehr...

Immer Gerade Aus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Immer Gerade Aus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Immer Gerade Aus wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Immer Gerade Aus. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Immer Gerade Aus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.