Iris Kroes boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Speciale gage voor fanfares / Harmonies etc.

Biografie Iris Kroes

Iris Kroes is de grote winnaar van de tweede editie van The voice of Holland!

Iris Kroes uit het team van Marco Borsato, is uniek vanwege haar talent voor zang in combinatie met het bespelen van haar harp.

Coach Marco Borsato roemde Iris om het feit dat ze een groot vertellend vermogen heeft en zich een liedje helemaal eigen kan maken. Op haar achtste maakte ze kennis met de harp en nu wil ze laten zien dat het instrument net zo goed pop kan zijn als klassiek. De geboren en getogen Friesin uit Drachten studeert op dit moment HBO Communicatie in Groningen maar haar passie ligt bij de muziek.

Iris Kroes is nu te boeken voor een bijzonder en uniek optreden met haar harp.

Iris Kroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Iris Kroes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Iris Kroes wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Iris Kroes. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Iris Kroes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.