Irma Derby boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van X-Factor

Biografie Irma Derby

Irma verwierf grote bekendheid door haar deelname aan X-factor, waar zij volgens velen de strijd te vroeg moest verlaten. Door haar krachtige stem en uitstraling, werd Irma al snel een favoriet van de jury en publiek. Al op haar dertiende wist Irma wat ze wilde: zingen en optreden.

Ze gaf deze droom op eigen kracht al behoorlijk vorm. Zo zong ze ondere andere de nummers “Een moment zonder jou” van Nasty en “Ready or Not” van The Course in.

Ook op het podium was zij zeer actief en zong zij in verschillende coverbands, zoals Groove Salvation. Ze wilde graag meedoen aan X Factor, maar durfde zich alleen niet op te geven. Haar omgeving heeft haar gelukkig net dat laatste zetje gegeven om mee te doen.

Na haar deelname aan X Factor is Irma klaar om het land te veroveren onder haar eigen naam: Miss Irma Derby. 

Irma Derby boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Irma Derby zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Irma Derby wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Irma Derby. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Irma Derby te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.