It All Started In The Nineties boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie It All Started In The Nineties

It All Started In The Nineties is je op het lijf geschreven als je fan bent van de jaren ’90! Ken jij ze nog? De rages, de videoclips, de tv-series en de muziek? De act “It All Started In The Nineties” neemt je mee terug in de tijd naar het decennium van de Gabbers, de Flippo’s en Super Mario. Het is een feest van herkenning met de gaafste muziek uit de jaren ’90, van eurodance tot house/dance classics en hip-hop tot happy hardcore… Alle energieke dansvloerklassiekers komen met het It All Started In The Nineties concept voorbij!

Herinneringen, Feest, Energie… It All Started In The Nineties!

Het concept “It All Started In The Nineties” is in 2010 gestart met meer dan 100 succesvolle evenementen door heel Nederland als resultaat. Vanaf 2016 gaat It All Started In The Nineties zich voornamelijk richten op de act (DJ + MC). In deze setting stond de act al op diverse festivals als Daydream, 7th Sunday, WISH Outdoor en Festyland, waar de tent geregeld (bijna letterlijk) werd afgebroken. Dit jaar worden er aan het lijstje o.a. festivals als een Zwarte Cross, Extrema Outdoor, Solar Festival en Outrageous Festival toegevoegd! Eén van de bekendste jaren ’90 acts van Nederland: It All Started In The Nineties!

It All Started In The Nineties boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over It All Started In The Nineties zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over It All Started In The Nineties wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van It All Started In The Nineties. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over It All Started In The Nineties te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.