Jaap Reesema boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Jaap Reesema

Jaap Reesema , winnaar X Factor 2010 z'n grote passie is het maken van muziek. Jaap Reesema is o.a. de frontman geweest van feest/gelegenheidsband Hermes House Band.

Tegenwoordig zingt Jaap Reesema niet meer in de band en richt zich op het schrijven van eigen nummers. Jaap heeft een prachtige herkenbare stem en kan mensen uitstekend entertainen. Niet bang voor camera's, weinig last van zenuwen en vooral geen podiumvrees.

Jaap Reesema is gek op interactie met het publiek: een entertainer in hart en nieren.

Jaap Reesema boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jaap Reesema zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jaap Reesema wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jaap Reesema. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jaap Reesema te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.