Jack Million Band boeken?

 • Tijdsduur: In overleg
 • Geluid: Op aanvraag
 • Prijs: Op aanvraag
 • Opmerking: 17 musici + 2 zangers

Biografie Jack Million Band

De Jack Million Band laat de balzaal opleven en inspireert met muzikale perfectie en een gevarieerd programma.

Het repertoire strekt van Big Band Swing der jaren 30 en 40 over de standaard ballroom en latin dansen tot disco en aktuele pop charts. De zangers interpreteren de klassiekers als bijvoorbeeld Frank Sinatra, Nat King Cole, Charles Aznavour tot wereldhits van Gloria Gaynor, Gloria Estefan en vele anderen.

Met de 17 professionele musici onder leiding van trombonist en arrangeur Jack Coenen en twee zangers is de band een internationaal werkend eersteklas dansorkest en speelde op top-evenementen in Duitsland, Nederland en België.

Naast het dans-repertoire verzorgd de Jack Million Band tevens dansbare shows zoals:

 • Frank Sinatra Show met Friso Kuperus
 • Andrews Sisters Show met The Jacquelines

Onder fans van de Swing Era geldt de Jack Million Band als een van de wereld’s beste Big Band in de authentische stijl van de jaren 30 en 40 (Glenn Miller, Benny Goodman, Tommy Dorsey etc.). Herhaald was de band tot het Glenn Miller Birthplace Festival uitgenodigt.

Het orkest is uiteraard ervaren in artiesten begeleiding.

Repertoire Gala & Dans

Deze nummers zijn een keuze van ons veelvoudig repertoire, die wij bij gala- en dans gelegenheden inzetten. Voor het geval dat u speciale wensen heeft gelieve bijtijds ons te contacteren. Ook voor artiesten begeleiding staan wij op aanvraag open.

Hiernaast kunnen wij ook de volgende programmas en shows aanbieden: 

 • Frank Sinatra Show met Friso Kuperus, optioneel met strijkorkest „New Swing“ met Friso Kuperus –
  de muziek van Frank Sinatra in een modern jasje
 • Big Band Swing van de jaaren 30 en 40  „Andrews Sisters“ show met „The Jacquelines“
 • Glenn Miller Theater Show „In The Mood For Glenn Miller“ „I Sustain The Wings“ –
  de muziek van de „Glenn Miller Army Air Force Band“, met strijkorkest

Jack Million Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jack Million Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jack Million Band wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jack Million Band. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jack Million Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.