Jackfire boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie Jackfire

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. Sinds haar oprichting in 2006 creëert de band zélf de meest spraakmakende showelementen. Aandacht voor detail en kwaliteit spelen een grote rol bij deze 4 broers. Met devotie werkt het team van Jackfire met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest!

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Bij elk optreden wordt er professioneel gebruik gemaakt van een spetterende lichtshow, aangevuld met vette Special-FX. Dit alles behoort tot de standaard showelementen van Jackfire. Jackfire Live Band bestaat uit: Jacko Zieverink, Colin Zieverink, Tristan Zieverink en Wessel Zieverink.

Jackfire boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jackfire zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jackfire wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jackfire. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jackfire te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.