Jake Reese boeken?

Foto: Dutchfoto
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: excl. Dj Booth, incl. DJ en 2 danseressen

Biografie Jake Reese

Hoewel deze Amsterdamse singer-songwriter in 2010 een droom zag uitkomen toen hij de Nederlandse X-Factor won en genoot van het succes op dat moment, stopten hier zijn ambities niet. Hij focuste zich volledig op het schrijven en opnemen van echte pop- en dancemusic. Deze ambities brachten hem recent naar Londen, Miami en Los Angeles, waar hij met grote namen in het vak werkte.

Het duurde niet lang voordat Jake’s geweldige, unieke, enigszins rauwe stemgeluid opviel bij de beroemde Nederlandse DJ-community. Hij werkte samen met grote artiesten als Hardwell, Showtek, Lost Frequencies, EDX en Tom Swoon. Met Hardwell maakte hij de hitsingles “Mad World” (ex. nr 1 hit op Beatport) en “Run Wild” (huidige nr 1 hit op Beatport), waarmee ze wereldwijd samen alle grote dancefestivals rocken.

Samen met een DJ en twee fantastische danseressen vormt Jake Reese de ultieme live danceact, waarbij je helemaal los gaat op vette hits en kippenvel krijgt van zijn unieke stem!

Jake Reese boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jake Reese zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jake Reese wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jake Reese. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jake Reese te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.