Jaman boeken?

Jaman Boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW

Biografie Jaman

Jaman is afkomstig uit Deventer en treedt al enige jaren met veel succes op.

In eigen beheer bracht hij reeds een aantal singles uit en maakte hij een aantal clips. Deze clips scoren allemaal hoog op YouTube. Het lied “Ik wil een goede vader voor je zijn” is inmiddels al bijna een half miljoen keer bekeken!

In 2011 verschijnt de single: “Gewoon weer opnieuw“. Een prachtige ballade die door Jaman met veel gevoel wordt vertolkt.

Begin 2012 verrast Jaman vriend en vijand met een bijzonder single. Een reggaenummer, dat door Jaman met zijn specifieke stemgeluid zeer mooi wordt vertolkt. De titel van dit nummer is: “Dat ging snel voorbij“.

In april 2012 verschijnt het eerste CD Album van Jaman. De titel van het album is “In mijn dromen“. Op dit album staan onder andere de hits: “Laat Me Los, Laat Me Vrij“, “Gewoon Weer Opnieuw” en ”Overal Ter Wereld“.

In 2013 komt Jaman wederom met prachtige singles: ”Spoken bestaan niet”.  Een lied dat nostalgische gevoelens naar de kindertijd oproept. Ook deze single krijgt in korte tijd veel ‘hits’ op youtube en staat binnen no time hoog in de diverse hitparades. Ook het mooie “Waarom” doet het geweldig.

Op 25 januari 2014 wordt in het afgeladen uitgaanscentrum De Ster in Nieuwkuijk, het tweede CD- Album van Jaman gepresenteerd. Voor een uitzinnig publiek van meer dan 1000 man neemt Jaman het eerste album in ontvangst. Op dit album getiteld “Gewoon geluk” staat de hit: ”Blikken of blozen” .

Het jaar 2015 begint voorspoedig voor Jaman. De nieuwe single “Zwevend op wolken” komt moeiteloos alle hitlijsten binnen.

Jaman is een speciale zanger met een fantastische uitstraling die met zijn warme stemgeluid altijd de juiste snaar weet te raken. Bovendien is Jaman een zeer enthousiaste persoonlijkheid die moeiteloos een geweldig “feest” neerzet en die mede dankzij zijn pet overal herkenbaar is.

Jaman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jaman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jaman wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jaman. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jaman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.