Jan Joost boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 40 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW

Biografie Jan Joost

Jan Joost begon als zanger/feestmaker in bar de Witte Kat te Sneek, waar hij als zingende DJ de hele tent op zijn kop wist te zetten. Daarna besloot Jan Joost om als zanger de kost te gaan verdienen. En met groot succes!

Inmiddels is Jan Joost een veel geziene gast in café's, discotheken en op bruiloften en partijen. Daarnaast treed hij regelmatig op tijdens de après-ski in Westendorf (Oostenrijk) en Val Thorens (Frankrijk).

Jan Joost treedt op met veel enthousiasme en weet dit ook over te brengen op het publiek. Niet alleen zingt Jan Joost feestnummers (van Hazes tot Wolter Kroes), maar ook een lekkere smartlap met een gevoelige tekst schuwt hij niet. In 2006 verscheen ook zijn eerste eigen single: De Feestballade!

Jan Joost  is ook te boeken voor een avondvullend optreden

Jan Joost boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Joost zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Joost wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Joost. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Joost te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.