Jan Keizer boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Ex-leadzanger BZN

Biografie Jan Keizer

De naam van Jan Keizer was veertig jaar lang onafscheidelijk verbonden met de band BZN en dit zal waarschijnlijk altijd zo blijven . Na het afscheid van de Band Zonder Naam (BZN), wilde de Volendamse zanger een andere kant van Jan Keizer laten zien. Dit heeft hij verwezenlijkt door zijn eerste solo album "Geef Mij Je Lach" "Ik wilde een plaat maken die afwijkt van alles wat ik tot nu toe heb gedaan en ik denk dat dat heel goed gelukt is", aldus Keizer.

Om dit te realiseren heeft Jan Keizer ervoor gekozen om het grootste gedeelte van de songteksten niet zelf te schrijven maar hiervoor bekende Nederlandse tekstdichters te vragen. Dankzij deze hulp is hierdoor het nieuwe album getiteld "Geef Mij Je Lach" een heel afwisselend album geworden met verrassende invalshoeken en liedjes. Doordat Jan Keizer voor bijna alle songs zelf de muziek schreef, heeft dit gezorgd voor nummers die toch één geheel vormen en is het een heel eigen plaat geworden.

Tijdens het gala ter ere van de tachtigste verjaardag van Mies Bouwman zong Jan Keizer met Anny Schilder samen de grote BZN hit Mon Amour. Het was voor het eerst sinds 25 jaar dan Jan en Anny samen op het podium stonden. Halverwege Februari 2010 werd bekend dat Jan en Anny weer samen gaan optreden.

Jan Keizer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Keizer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Keizer wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Keizer. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Keizer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.