Jan Keizer en Anny Schilder boeken?

  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook met live band te boeken

Biografie Jan Keizer en Anny Schilder

Jan Keizer en Anny Schilder stonden samen jaren op de de planken met de succesvolle formatie BZN. Op 16 juni 2007 heeft de band BZN met een grandioos afscheidconcert afscheid genomen van het publiek. Tienduizenden fans kijken met weemoed terug naar de gouden tijden van BZN.

Jan & Anny bij Mies Bouwman

Op speciaal verzoek van Mies Bouwman stonden Jan Keizer en Anny Schilder in December 2009 na 25 jaar weer samen op het podium. Speciaal voor Mies' tachtigste verjaardag zongen Jan en Anny het nummer Mon Amour. Bijna drie miljoen kijkers genoten van dit bijzondere optreden. Dit bijzondere moment zorgde ervoor dat het bloed ging kruipen waar het niet gaan kan. Anny Schilder en Jan Keizer werken weer samen!

Album en Single


Dit jaar zal er een single, een album en een TV special komen, hiermee zal de zo kenmerkende sound weer terug zijn van (nooit) weg geweest!!! Wie kent ze niet de hits als ''Mon Amour'', ''Don't say goodbeye'', ''Sevilla'', ''Lady Mc Corey'', Oh me oh my'', ''Pearlydumm'', Rockin' the trolls'', Chanson d'amour, ''The Old Calahan'', ''Le legionaire'', The Summertime'', ''Waltzing Maria'', ''La France'', ''El Cordobes'', ''Yeppa'', The banjoman'' e.v.a.

In mei 2010 hebben Jan en Anny de clip opgenomen van hun nieuwe single "take me to Ibiza".

Jan Keizer en Anny Schilder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Keizer en Anny Schilder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Keizer en Anny Schilder wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Keizer en Anny Schilder. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Keizer en Anny Schilder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.