Jan Rietman boeken?

  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Diverse mogelijkheden

Biografie Jan Rietman

De Doetinchemse pianist en radio- en televisiepresentator Jan Rietman was van jongs af aan actief in bands als Sunny Set, Moan, Long Tall Ernie & The Shakers, Unit Gloria en de Rainbow Train.

Met de Jan Rietman Band heeft hij zijn ultieme droom verwezenlijkt en het grote succes bereikt. Niet alleen als autonome band is de formatie gevierd, ook heeft de Jan Rietman Band vele nationale en internationale artiesten begeleid.

Maar ook de legendarische live muziekshow 'Los Vast', met 20 topartiesten en met bands van toen en nu, keerde op veler verzoek terug in Rotterdam. Deze populaire show vond met veel succes plaats op zaterdag 16 oktober 2004 in een vol Ahoy.

Jan is te boeken in twee samenstellingen:

Band optreden:
- 2 x 45 + 1 x 60 minuten live muziek & entertainment
- 9 muzikanten
- Inclusief geluid- & lichtinstallatie.
- Transport, geheel Nederland (met uitzondering van de eilanden)
-  Uitkoopgage/prijs € 9500,- excl.6% BTW 

Tape optreden :
- 1 x 45 live muziek & entertainment
- 4 muzikanten
- Inclusief geluid- & lichtinstallatie tot 500 personen [ indoor ]
- Transport, geheel Nederland (met uitzondering van de eilanden
- Uitkoopgage/prijs € 3975,- excl.6% BTW

Jan Rietman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Rietman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Rietman wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Rietman. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Rietman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.