Jan Versteegh boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Jan Versteegh

Op 17-jarige leeftijd gaat Jan aan de slag als presentator van het programma "Campus" bij de populaire regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier is het waar Jan ontdekt waar zijn passie ligt; produceren en presenteren. Naast zijn middelbare school en tijdens zijn studententijd, waar hij na wat omzwervingen terecht komt op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, probeert hij zoveel mogelijk ervaring op doen op het gebied van radio en televisie.

Hij verruilt het gesproken woord voor het bewegende beeld en presenteert het jongerenprogramma 'Zooi' op TV Rijnmond/TV West. Actief draait hij mee op de redactie, waar hij om leert gaan met alles wat komt kijken bij het maken van een programma. Hierna volgen diverse klussen voor Redbull / De Haaien op grote live-evenementen zoals Dance Valley en de Redbull Knock Out Race. Dit leert hem live televisie te maken onder extreme omstandigheden en te interviewen op Jan zijn eigenwijze wijze; adrem en ietwat schurend.

Naast zijn rol als verslaggever stuurde hij als eindverantwoordelijke het camera team en de editor aan om direct kant en klare beelden af te leveren. Onder druk werken ziet Jan als een grote uitdaging en dan presteert hij op zijn best. Jan is een thrill-seeker, net als in zijn hobby's diepzee duiken en ongeplande reizen maken, is hij altijd op zoek naar avontuur.

Jan was te zien als een van de gezichten van PowNews. Vanaf februari 2014 is hij de nieuwe presentator van BNN.

Jan Versteegh boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jan Versteegh zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jan Versteegh wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jan Versteegh. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jan Versteegh te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.