Janieck boeken?

  • Tijdsduur: 30 /60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Janieck

Janieck is moderne singer-songwriter en solo gitarist, die de brug slaat tussen pop en dance. Als jongetje speelde hij in verschillende Nederlandse films zoals Pluk van de Petteflet (2004) en Kruistocht in spijkerbroek (2006). Om daar de tijd op de set te doden, kocht hij een gitaar en leerde zichzelf erop spelen. Op dat moment werd de singer-songwriter in hem geboren.

Op zijn 14e nam hij zijn eerste eigen nummer op en zes jaar later in 2015 kreeg hij internationaal succes met het nummer ‘Reality’ in samenwerking met Lost Frequencies. ‘Reality’ stond bijna een jaar bovenaan in de Europese hitlijsten.
De single ‘Feel The Love’ lanceerde Janieck als solo artiest en ook dit was een hit, in Nederland, België en Zweden. Hij werd in 2016 genomineerd voor een 100% NL Award voor Talent van het jaar en ‘Feel the love’ werd genomineerd voor Hit van het jaar.

In 2017 bracht Janieck het nummer ‘Little Hollywood’ uit met Duitse DJ Alle Farben en werd het #1 op de airplay in Duitsland. In 2018 lanceerde hij de single ‘You don’t have to like it’ met Lucas & Steve en ‘To Rome’ met Deepend. Tot slot ging Janieck een samenwerking aan met het Duitse duo BUNT voor het nummer ‘Maybe’.

Janieck live

Janieck doet zijn live optredens samen met producer en backing vocalist Julius. Samen verzorgen zij een dynamische show, zoals je kunt zien op het filmpje hieronder. Zelfs met het grootste publiek weten ze een connectie te maken en de juiste sfeer samen neer te zetten, natuurlijk met de vele prachtige songs die Janieck inmiddels op zijn naam heeft staan.

Janieck boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Janieck zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Janieck wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Janieck. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Janieck te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.