Janneke de Roo boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Expresso Italiano

Biografie Janneke de Roo

Een droom wordt werkelijkheid voor Janneke de Roo

 Het opnemen van een single was de prijs voor het winnen van een talentenjacht. De winnaars noemden zich Zusjes de Roo en “Blauwe Korenbloemen” was de titel van de plaat die werd opgenomen. Nu vele jaren later mag gerust de conclusie worden getrokken dat “Blauwe Korenbloemen” behoort tot de Nederlandstalige klassiekers. Ruim 5 jaar gingen ze bühne op en bühne af in Nederland en België alvorens het trio uit een ging.

Ze lieten het zingen voor wat het was behalve Janneke die bleef haar passie uitoefenen zij het bescheiden wijze in koren en stemmingsorkesten. Jaren gingen voorbij tot opeens het verzoek weer vanuit het publiek kwam om "Blauwe Korenbloemen" te zingen. Zowel de hit uit de jaren 70 als vier andere stukken werden opnieuw opgenomen en het resultaat was dat het publiek om meer vroeg. Nog in hetzelfde jaar kwam er nog een cd uit. In de studio van Douwe Buiter werd “Tino” opgenomen en ook dit nummer werd veelvuldig gedraaid door de diverse radiostations en verkocht in de platenwinkels. Mede door dit succes werd besloten om een compleet album op te nemen. Ruim vier maanden werd er gewerkt in de Landscape studio van Gerto Heupink en het resultaat was het album “Rozen voor jou alleen”. Het is een album met voor ieder wat wils een nieuwe (2006) versie van haar "Blauwe Korenbloemen" maar ook met de (radio)hits “Een heel mooie nacht”- “Waar komt toch een droom vandaan”en “Ga nu maar slapen”. Naast de aandacht op de radio werden van de (radio) hits ook clips gemaakt en met regelmaat zijn ze te zien op de (commerciële) tv stations.


 

Janneke de Roo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Janneke de Roo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Janneke de Roo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Janneke de Roo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Janneke de Roo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.