JasonXM boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie JasonXM

Na tien jaar intensief en op hoog niveau klassieke piano gestudeerd en gespeeld te hebben, besluit Jason Xavier Mungroop het op zijn zestiende anders te doen: zijn liefde voor R&B is té sterk. Zijn eerste vlieguren als producer zijn in zijn bescheiden thuisstudio, maar resulteren al snel in samenwerkingen met Adje, Reverse, Jowy Rosé en Zefanio. Doordat JasonXM klassiek getrained is, onderscheidt hij zich in zijn sound en benadering van andere producers; de focus ligt altijd op het melodische. De genoemde samenwerkingen smaken naar meer en JasonXM sluit zichzelf op in de studio.

In 2015 benaderde JasonXM de Amerikaanse artiest Chisanity met zijn producties. Chisanity reageerde enthousiast en besloot nog andere artiesten uit te nodigen. Tot JasonXM zijn verrassing werd het uiteindelijke resultaat ATM ft. Trey Songz & Dave East.

Hij gaat door dit resultaat met nog meer vastberadenheid te werk: in de afgelopen twee jaar is JasonXM niet meer weg te denken uit de charts. De producer heeft de afgelopen jaren naam gemaakt door te produceren voor Lil Kleine, Josylvio, Lange Frans, Kevcody, Duran en wilt dit uitbreiden met nog vele anderen.

Verwacht veel meer muziek in de hitlijsten van de getalenteerde producer!

JasonXM boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over JasonXM zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over JasonXM wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van JasonXM. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over JasonXM te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.