Jay Jay Bauer boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Jay Jay Bauer

Jay Jay Bauer, geboren 12 Juni 1975 te Haarlem. Een van Jay Jay 's grote hobby's was al van jongs af aan al muziek en deze hobby is met de jaren alleen maar groter geworden.

Met heel veel liefde voor het Nederlandstalige lied, kon hij het dan ook niet laten om op 23 jarige leeftijd zelf de microfoon ter hand te nemen. Hij zong natuurlijk wel eens op familiefeesten waar hij dan ook veel complimenten kreeg voor zijn optreden, maar hijzelf was dan alles behalve overtuigd van zijn talent. Jay Jay had er dan ook nooit over nagedacht om te gaan zingen en al helemaal niet om er zijn beroep van te maken. Hij was namelijk al jaren aan de slag in zijn vaders autobedrijf.

Tot zo'n drie jaar geleden, toen Jay Jay Bauer weer eens stond te zingen op een feestje en in contact kwam met de bekende Nederlandse zanger Dario (bekend van onder meer de houseversie van Ben Kramer's klassieker "de Clown")

Dario was zo overtuigd van zijn kunnen dat hij voor hem een platencontract regelde.
Niet veel later daarop tekende hij een contract bij Pascherni Records en snel daarop volgde zijn debuut single "Waar zou jij nu zijn" Een dromerig lied, met een heerlijk zomerse klank.

Deze single scoorde meteen erg hoog in de Nederlandse hitlijsten met een notering van 26 in de "Mega Top Honderd"Dit was voor hem dan ook gelijk een leuke binnenkomer. Daarom kon zijn tweede single "Voor een nacht met jouw" natuurlijk niet uitblijven. Ook deze werd al snel gedraaid op alle radiozenders en met een notering van 12 in de Nederlandstalige top 30 was dit ook gelijk een leuke zomerhit.

 Zijn derde single "Kom schatje kom" werdt Radio Nationaal schijf en kwam binnen op 54 in de Mega top-100, in de top 30 de bereikete de single de 8e plaats.
De 4e wordt verwacht in Mei. Hiervan wordt verwacht dat deze het nog beter gaat doen in de Nederlandse hitparade's

Naast de singles is Jay Jay Bauer hard bezig aan zijn eerste album, wat er dit jaar moet gaan komen. Hoe deze gaat heten blijft nog even geheim.
 

Jay Jay Bauer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jay Jay Bauer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jay Jay Bauer wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jay Jay Bauer. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jay Jay Bauer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.