Jazz Trio Three of a Kind boeken?

Foto: Mark David
  • Tijdsduur: 2 x 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Jazz Trio Three of a Kind

Three of a Kind is een jong en professioneel jazztrio bestaande uit Wietse Voermans (altsaxofoon) Rob Meulmeester (gitaar) en Camiel Jansen (contrabas). Deze drie eigenzinnige muzikanten verstaan hun vak en maken elk optreden tot een succes. Dankzij hun ruime speelervaring voelen zij perfect aan wat de juiste ambiance geeft aan uw evenement; het trio weet wanneer het op de achtergrond of op de voorgrond moet treden.

Jazz Trio Three of a Kind boeken

Het trio heeft ervaring in het muzikaal omlijsten van zowel bedrijfsfeesten, bruiloften, congressen, borrels, diners, concerten en beurzen. Doordat Three of a Kind al meer dan vier jaar actief is in het verzorgen van live-muziek op maat, voelen de musici elkaar perfect aan. Soms is een blik al genoeg om te weten wat er moet gebeuren, bijvoorbeeld het afronden van een liedje om ruimte te maken voor een speech.

Er wordt muziek gemaakt met zichtbaar plezier. Het trio wisselt sfeervol swingende liedjes af met rustiger materiaal, en geeft een warme aanwezigheid. Live-muziek geeft een extra dimensie aan uw evenement, en met Three of a Kind bent u hiervan verzekerd. Kortom, onvervalste jazz voor elke gelegenheid.

Jazz Trio Three of a Kind boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jazz Trio Three of a Kind zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jazz Trio Three of a Kind wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jazz Trio Three of a Kind. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jazz Trio Three of a Kind te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.