Jc zingt Borsato boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Borsato Imitator / Vanaf prijs

Biografie Jc zingt Borsato

100% Live. 100% Emotie. 100% Feest.

Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door JC ‘gegrepen’ zodat een dansende massa ontstaat.

JC heeft inmiddels al vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Maar JC is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit. JC krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden.

Met de act ‘JC zingt Borsato’ haalt u een knaller in huis, want JC heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act: ‘JC zingt Borsato’.  Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Waarom nou jij, Je hoeft niet naar huis vannacht en de nieuwste superhit: Rood.

JC was te zien bij RTL5 Nachtsuite, bij Omroep Brabant en bij Talpa met zijn liveoptreden in het Big Brother Hotel.

Jc zingt Borsato boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jc zingt Borsato zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jc zingt Borsato wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jc zingt Borsato. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jc zingt Borsato te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.