Jeckyll and Hyde boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.675,- excl. BTW
  • Opmerking: DJ en 2 zangeressen

Biografie Jeckyll and Hyde

Wat begon als een project van de succesvolle producer, Maarten Vorwerk groeide razendsnel uit tot een groot succes en grondlegger van de Jumpstyle hype die heel Nederland veroverde.In 2005 was Jeckyll & Hyde geboren.

Na vele clubhits kwam eind 2006 hun grote doorbraak met de hit “Frozen Flame”. De daaropvolgende single “Freefall” bereikte in Maart 2007 de Nummer 1 positie in de Nederlandse Top 40 en de Poolse Airplay Chart. Samen behoorden “Frozen Flame” & “Freefall” tot de best verkochte singles van 2007.

Jeckyll & Hyde boeken voor een optreden

In een mum van tijd wist Jeckyll & Hyde heel Nederland aan het jumpen te krijgen. Het was niet meer weg te denken in de clubs maar ook op de schoolpleinen en de woonkamers werd er flink gejumpt. Dankzij de Lego Video clip van Jeckyll & Hyde wilde iedereen zijn moves showen. En hiermee ontstonden de eerste ‘Viral Videos’ in Nederland.In 2007 verscheen ook hun debut album dat maar liefst 18 weken in de album lijst stond.

Na een lange reeks van wel meer dan 400 optredens in het Binnen –en Buitenland is in 2009 besloten om te stoppen met de act. Nu, na een kleine 10 Jaar is Jeckyll & Hyde weer terug om de stage wederom te veroveren!

Jeckyll and Hyde boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeckyll and Hyde zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeckyll and Hyde wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeckyll and Hyde. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeckyll and Hyde te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.