Jelle B boeken?

Jelle B Boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Jelle B

Jelle B is de spontane jongen uit het noorden van Nederland die gewapend met alleen zijn gitaar iedere zaal op zijn kop weet te zetten! Zijn carrière als zanger/gitarist begon op het toeristische eiland Ameland waar in 1 zomer een basis werd gelegd voor vele succesvolle optredens.  Hij is een artiest met een volle agenda. Jelle B doet ongeveer 200 optredens per jaar! Niet alleen is hij mateloos populair op kermissen en dorpsfeesten ook op studentenfeesten en in kroegen is hij veel gevraagd!

Enthousiasme is de kracht van JelleB, links, rechts, voor, achter of met zijn allen op het podium, niets is JelleB te gek. Een show van JelleB is een doe-en-zing-mee-feest afgewisseld met te gekke nummers die u misschien was vergeten maar die door JelleB worden gespeeld!

Met een breed repertoire weet JelleB iedereen aan te spreken en is hij voor ieder feest geschikt. Jelle b. is een wandelende Ipod!

Jelle B Boeken?

Jelle B nam in 2010 zijn eerste single op: “Vriendinnen”, een bewerking van “Ring, ring, I’ve gotta sing” van Ferre Grignard. Deze debuutsingle stond wekenlang in de diverse hitlijsten genoteerd.

November 2011 verschijnt de tweede single: “De Pionier“. Een zeer bijzonder nummer dat een bewerking/vertaling is van “39” van Queen. De plaat wordt op Radio Continu uitgeroepen tot “Bliksemschijf“, vervolgens bij RADIONL/TV Oranje tot “Hollandse Nieuwe” waarna de TROS hem in de eerste week van december uitroept tot “Paradeplaat“. Ook komt de single moeiteloos binnen in de Mega Top 100!

Inmiddels ligt ook zijn debuutalbum Tijdloos in de schappen! Op het album laat Jelle de muziek spreken, met up tempo nummers gewisseld met nummers die een gevoelige snaar raken.

Jelle B boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jelle B zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jelle B wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jelle B. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jelle B te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.