Jeroen Nieuwenhuize boeken?

  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Feesttent/zalen/festivals € 2995,- excl. BTW/BUMA

Biografie Jeroen Nieuwenhuize

Jeroen werd op 3 juli 1972 opgericht in Hoogerheide en had al binnen vijf jaar zijn eigen studio in de kast van zijn moeder. Dit veranderde na een paar jaar in een echte slaapkamerdiscotheek opgebouwd uit platenspelers, cassettedecks en een Commodore 64 met - jawel! - een geluidskaart.

Toen in 1988 de eerste betaalbare CD's op de markt kwamen werden Jeroens platen aan de muur gespijkerd en de eerste stappen naar een professionele carrière waren gezet. Een drive-in show werd opgebouwd, nog meer cd's werden er gekocht en voor 'ie het zelf wist, stond Jeroen te draaien op verjaardagsfeesten in de garages van vrienden. Al snel volgden de grotere 'gigs' op scholen, campings en discotheken.

De radiogekte nam ook steeds grotere vormen aan. Vanaf 1992 was Jeroen te horen op de regionale radio van Zeeland. Intussen werd in de homestudio gewerkt aan een heel ander plan... Jeroen wilde op Radio 538.

Na het sturen van een demo werd hij uitgenodigd voor een gesprek. Met succes!

Na Greatest Hits, The Morning J.E.M. en Jeroen Afternoon is Jeroen nu elke maandag tot en met donderdag van 14 tot 16 uur helemaal in zijn element. Daarnaast presenteert Jeroen elke zondagmiddag de Top 40 op TMF.

Jeroen Nieuwenhuize boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeroen Nieuwenhuize zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeroen Nieuwenhuize wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeroen Nieuwenhuize. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeroen Nieuwenhuize te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.