Jeroen van der Boom boeken?

Jeroen van der Boom huren / boeken? Twilight Entertainment
Foto: Nick van Ormondt
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 8.500,- excl. BTW

Biografie Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom scoorde met  'Jij bent zo' een nummer 1-hit Jeroen is een zanger/entertainer. Hij speelt zo op het publiek in dat iedereen het naar de zin heeft

Nadat Jeroen van der Boom een tijdlang als zanger/toetsenist op het Rembrandtplein in Amsterdam had opgetreden, kreeg Jeroen een platencontract aangeboden. Dit resulteerde in een notering in de toen Mega Top 50. Het nummer 'Hou me vast' wist de vierentwintigste plaats in deze hitparade te behalen. Na een carriere bij de televisie waar hij verschillende programma's presenteerde kwam zijn muzikale kant toch weer bovendrijven. 

Willem van Kooten en zijn platenmaatschappij ‘Red Bullet’ geven Jeroen medio 2006 de kans om een plaat op te nemen in ‘New Jazz Swing’-stijl. Met dit album bewees Van der Boom opnieuw zijn verrassende veelzijdigheid.

2007 het jaar van doorbraak voor Jeroen van der Boom

Op 18 juni 2007 kwam de single jij bent zo uit. Voor Jeroen Van der Boom betekende het zijn hitparadedebuut. "Jij Bent Zo" kwam begin augustus op de hoogste positie van de Single top 100, waar het 3 weken zou blijven. In de Top 40 stond het twee weken op nummer één.

In 2008 stond Jeroen van der Boom in de Heineke Music Hall met zijn 2e grote liveshow.

Eind 2008 is Jeroen van der Boom door Rene Froger en Gordon gevraagd om bij de toppers te komen en dus ook mee te reizen met hun naar het Eurovisie Songfestival 2009. Hij zal ook meedoen aan de vijfde concertreeks van De Toppers in 2009.

Met een nieuwe single en een nieuw album op stapel, én zijn optreden als jurylid in het RTL-programma The Voice Of Holland, dendert de trein die Jeroen van der Boom heet ook in 2010 voort. "Ik heb de allerleukste baan die er bestaat. Optreden en je muziek met zoveel mensen delen is het mooiste wat er is.

Op dit moment werken we alweer aan nieuw materiaal want in de eerste helft van 2011 zal er een gloednieuw album verschijnen. Dit is puur genieten."

Jeroen van der Boom boeken?

-  altijd garant voor een optreden vol interactie met alle grote hits.
-   te boeken in een 30 minuten durend optreden. Ook is Jeroen te boeken met een 75 minuten durende concert special met live band.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden .

Jeroen van der Boom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeroen van der Boom zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeroen van der Boom wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeroen van der Boom. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeroen van der Boom te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.