Jeroen van Zelst boeken?

Jeroen van Zelst boeken / huren? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW

Biografie Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst is na vele jaren dj`en in 2010 ook aan het zingen geslagen. In Januari 2011 verschijnt zijn 1e  CD Single “Colinda” uitgekomen bij Berk Music, onder het label Zebra.

De 1e singel was direct succesvol te noemen waarop Jeroen wederom de studio indook. Daarna volgde de single “Hey, Ga Je Mee?”, een bewerking van “Beach Baby”. We praten dan over Juni 2011. De maanden daarna is er met man en macht gewerkt aan wat de nieuwe feestplaat moest worden voor Carnaval 2012. Dit resulteerde in de single “Dansen”, een cover van Pater Moeskroen. Deze single bleek een schot in de roos te zijn want vanaf deze single zijn de boekingen steeds beter gaan lopen.

Na een muzikaal uitstapje in de vorm van single nummer 4 “Leef Je Leven”  is in September 2012 de single “Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij” verschenen. Dit is een samenwerking met goede vriend DJ Jordy Graat. Weer een echte Feestplaat met een hoog meezing gehalte !

Inmiddels is Jeroen een veelgeboekte feestzanger in kroegen en op feesten en partijen.

Jeroen van Zelst boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jeroen van Zelst zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jeroen van Zelst wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jeroen van Zelst. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jeroen van Zelst te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.