Jetset boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 2.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Excl. geluid € 2395,- excl.

Biografie Jetset

Een keer in de zoveel tijd komt het voor dat alle stukjes passen en dat is nu net wat op Jetset sedert juli 2010 van toepassing is. De line up van deze enthousiaste Drentse band Jetset bestaat uit vijf frisse jonge talentvolle muzikanten.


Hun visie is simpel en doeltreffend; met heel veel plezier en inzet lekker muziek maken op de repetities en dat vertalen naar de optredens,

Jetset doet haar huiswerk grondig en scoort mede daardoor royaal bij haar opdrachtgevers.
Een 'strakke"bassist, een 'retestrakke' slagwerker, een' bonk 'van een toetsenist alsmede een 'ruigstrakke' snarenplukker vormen de solide basis voor het boegbeeld van de band, zanger Michael.
Het vijftal heeft gelet op het surplus aan muzikale opties en zo belangrijk de "voelbare' uitstraling als band beduidend méér in huis dan een vergelijkbare coverband.

Edoch wat is een beloftevolle band zonder crew?
Ook daarin is voorzien met twee talenten qua geluid en licht.
U krijgt dus als leverantie " 7 Drenten voor weinig centen ", is dat mooi of is dat mooi !
Kompleet met alle toeters en bellen en vooral heel veel pret is elk optreden spraakmakend met o.a. repertoire uit de actuele top 100 maar ook gezellig Hollandstalig.

NB: Jetset beschikt voor supergrote feesten over een  EAW Line Array System waarmede overal in de locatie dezelfde geluidskwaliteit gegarandeerd kan worden. Datzelfde is ook mogelijk op een superklein feest!   

Jetset boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jetset zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jetset wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jetset. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jetset te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.