jeWelste boeken?

Foto: Nikki Nooteboom
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie jeWelste

Voor JeWelste geldt, alleen als je ze weleens gezien en gehoord hebt kun je erover meepraten. JeWelste is typisch zoʼn band waar je geen genoeg van kunt krijgen. Met een niet aflatende energie dendert de band al ruim 8 jaar over 's lands podia, met geweldige nummers van de 70s tot nu, van Bohemian Rhapsody tot Sex on Fire. De mannen van jeWelste schuwen niets, behalve de platgetreden paden, uiteraard. Fantastisch uitgevoerd, mega enthousiast en altijd 100% rock-'n-roll garantie! Niet voor niets werd jeWelste in 2009 door niemand minder dan Guus Meeuwis gevraagd om 5 keer met succes het voorprogramma te verzorgen van zijn 'Groots met een zachte G' tour in het Philips Stadion en het Abe Lenstra Stadion.

Niet voor niets is jeWelste een graag geziene gast op festivals, waar ze regelmatig op de posters staan met acts als Kane, Van Velzen, Racoon en Bløf. Niet voor niets is jeWelste met regelmaat ook buiten de landsgrenzen te vinden, zoals in Val Thorens, Valencia en Londen. Niet voor niets reageerde alle grote Queen-fanclubs en radio dj Giel Beelen laaiend enthousiast op de versie die jeWelste van Bohemian Rhapsody opnam, een absolute topper! En niet voor niets heeft de band vanaf het begin een grote en trouwe fanbase, fans die regelmatig komen genieten van een avondje JeWelste. Met hun overweldigende shows en ludieke acties bloeit jeWelste als nooit tevoren!

Ook aan het repertoire wordt voortdurend nieuw materiaal toegevoegd: regelrechte knallers, 'vergeten' nummers die bij iedereen een vlaag van herkenning teweegbrengen en ook bewerkingen van recente songs, alles is elk optreden net even anders, maar altijd 100% jeWelste. JeWelste is te boeken voor vrijwel alle mogelijke gelegenheden, in de afgelopen jaren hebben vele festivals, (muziek)cafés, strandtenten, (sport)verenigingen en talloze andere gelegenheden jeWelste al weten te vinden en te boeken. Maar jeWelste houdt het niet alleen bij openbare gelegenheden, ze maken ook al jaren een spetterend succes van elke bruiloft, verjaardagsfeest of wat er dan ook maar in besloten kring te vieren valt!

JeWelste is ook op bedrijfsfeesten al jaren een graag geziene, betrouwbare gast en middelpunt van een meer dan geslaagde avond.

jeWelste boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over jeWelste zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over jeWelste wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van jeWelste. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over jeWelste te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.