Jim boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW

Biografie Jim

Jim Bakkum heeft in zijn jonge carrière uitsluitend hoogtepunten beleefd. Met meerdere top-10-hits, awards en gouden platen op zak, verzorgde Jim honderden succesvolle optredens en verkreeg hij hoofdrollen in de musicals ‘Grease’, ‘Fame’ en 'Hairspray'.

In 2009 verscheen zijn vijfde studioalbum 'Nu',  met o.a. de hit 'Door jou'. Afgelopen maanden schitterde Jim als Link Larkin in de succesvolle musical Hairspray. Vanaf nu is hij weer optimaal beschikbaar met zijn eigen muzikale optredens!

Jim boeken?

Jim is te boeken voor een tape optreden of live optreden met 4-koppige live-band. Tevens is Jim te boeken voor presentaties. Informeer naar de mogelijkheden!

Jim boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jim zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jim wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jim. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jim te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.