Jochem Nooyen boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Jochem Nooyen

Jochem Nooyen maakt uw feest magisch en memorabel. Trakteer uw gasten op een gezonde portie verwondering. Als geen ander voelt deze illusionist zijn publiek aan tijdens feesten en evenementen. Mensen zullen nog lang napraten over het feest en de goede sfeer. Vermaken zit deze veelzijdige goochelaar in het bloed, hij neemt zijn vak serieus maar zichzelf gelukkig iets minder. Jochem wil u verbazen met de wonderen die hij laat gebeuren. Zodat de wereld eventjes anders lijkt dan u dacht dat hij was. Jochem is een goochelaar die ook een stapje terug kan doen als dat het feest ten goede komt. Maar meestal wordt hij juist gevraagd om nog wat langer te blijven. Jochem wordt veel geboekt voor het tafelgoochelen waarbij alles van dichtbij goed te zien is.

In 1996 begon hij met optreden. In 2007 studeerde hij af als professioneel theatermaker. Dankzij die theaterkennis en jarenlange ervaring heeft deze goochelaar oog voor theatraliteit en weet hij precies hoe je de spanning in een act opbouwt. Begin 2009 behaalde mentalist Jochem een plaats in de halve finale van De Nieuwe Uri Geller show op SBS 6. Jochem is ook veel te zien in verschillende reclame filmpjes waar hij als acteur gecast wordt om zijn komische voorkomen.

Door de jaren heen heeft Jochem meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen, zoals Beste entertainment act van 2010 (met De Cocktailbar) en De grote prijs van Vlaanderen.
Het is tijd voor magic.

Jochem Nooyen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Jochem Nooyen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Jochem Nooyen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Jochem Nooyen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jochem Nooyen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.