Joe Brozio Band (Eric Clapton Tribute) boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Joe Brozio Band (Eric Clapton Tribute)

De liefde voor de blues ... daar begon het mee bij Joe. Tijdens zijn zoektocht naar geschikt bluesmateriaal kwam hij ook gitarist Eric Clapton tegen. Joe kwam tijdens zijn optredens fans tegen en die zeiden wel eens : "Jij lijkt op Eric Clapton". Met dit idee formeerde Joe zijn Eric Clapton project "Riding with Eric" en ... dat was geen onverstandige keuze want in de loop der jaren heeft deze band een fantastisch repertoire met authentieke blues en bluesrock opgebouwd welke akoestisch en electrisch gespeeld kan worden. De Joe Brozio band is zeer geschikt is voor op pleinfeesten, theaters, grotere festivals. Zij treden op in verschillende formaties waarbij 1 ding centraal staat ... er wordt muziek gemaakt op het podium.

De band speelt geen slaafse imitaties, maar virtuoze eigen interpretaties en dit kan zowel akoestisch als versterkt. De Joe Brozio Band is klaar voor het grote publiek en zij weten als geen ander een sfeer van vrijheid te laten voelen waarbij je lekker mee kan swingen op de muziek maar ook kan wegdromen met prachtige solo's en ballads.

Joe Brozio Band (Eric Clapton Tribute) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Joe Brozio Band (Eric Clapton Tribute) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Joe Brozio Band (Eric Clapton Tribute) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Joe Brozio Band (Eric Clapton Tribute). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Joe Brozio Band (Eric Clapton Tribute) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.