Joel Borelli boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Joel Borelli

Een pianoshow met alle grote piano-bar hits op het repertoire. Entertainment van wereldklasse. Joël Borelli is niet voor niets een graag geziene gast op jetsetfeesten van Dubai tot Monaco. Joël Borelli zet elke locatie op zijn geheel eigen wijze op z’n kop. Van dorpskroeg tot chique bedrijfsfeest. Het repertoire bevat alle grote hits in alle genres, en de beste Hollandse krakers komen in de show voorbij.

Pianist/zanger/entertainer Joël Borelli staat synoniem voor feest, kwaliteit en entertainment. Joel Borreli staat dan ook al geruime tijd aan de top in het hoog-segment van het Nederlandse piano-bar circuit. Spelend op zijn piano laat Joël zich in deze show bijstaan door een swingende drummer. Joel Borelli is een ‘’must-have’’ voor de betere feesten en evenementen.

Joel Borelli Boeken?

Er zijn ook mogelijkheden om Joël Borelli show te boeken met een saxofonist en of een percussionist.
 

Joel Borelli boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Joel Borelli zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Joel Borelli wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Joel Borelli. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Joel Borelli te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.