Joeri Plaizier boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW

Biografie Joeri Plaizier

Joeri Plaizier staat open voor nieuwe creatieve processen en dat is na de release van zijn vorige single OY OY OY (Danza Kuduro) meer dan duidelijk geworden. Ook de fans hebben de, door Joeri gekozen nieuwe muzikale oriëntering, volledig ondersteund. De videoclip van OY OY OY, de opvolger van twee succesvolle singles van zijn debuutalbum “Vandaag is Vandaag”, is op youtube nu al meer dan 230.000 keer bekeken.

Dit is zelfs voor Nederlandse begrippen een uitzonderlijk resultaat te noemen. Het nummer was zowel in het binnen- als buitenland een regelrechte zomerhit. De zomer is helaas weer voorbij en volgens Joeri Plaizier is het nu de hoogste tijd voor een passende opvolger. Daarom heeft hij gekozen voor een nieuwe track die zeker weer aansluit bij de sfeer van de vorige single.Een fantastische productie, met een verfrissende tekst en een grandioze videoclip.

Joeri Plaizier Boeken

Dat Joeri een nieuwe muzikale weg heeft gevonden zal voor iedereen duidelijk zijn. Maar dit betekent niet dat hij vanaf nu alleen nog nummers zoals “OY OY OY” en “Ik wil alleen maar jou!!”produceert.

“Nee, ik zit nog steeds vol met creatieve muzikale ideeën waar ik graag mee aan de slag wil. Dit creatieve proces en de vrijheid om steeds weer mijn muzikale wensen om te zetten geven een heel speciaal, goed gevoel.Ik ben zelfs al bezig met de opvolger van mijn nieuwste single, en die zal zeker ook weer voor een verrassing gaan zorgen“,   aldus een enthousiaste Joeri Plaizier.

Joeri Plaizier boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Joeri Plaizier zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Joeri Plaizier wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Joeri Plaizier. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Joeri Plaizier te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.