Joey Hartkamp boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie Joey Hartkamp

Joey Hartkamp, geboren op 12 december 1988 in Arnhem.
Al op jonge leeftijd was duidelijk dat Joey graag zingt. Zo mocht hij op 6 jarige leeftijd meezingen op het album van Koos Alberts en daarnaast was hij te horen in het kinderkoor van liedjes van o.a. Frans Bauer, Marianne Weber, Oscar Harris en vele anderen.

SONGFESTIVAL VOOR KINDEREN
Op 11 jarige leeftijd kreeg Joey een uitnodiging van Stichting Conamus om Nederland te vertegenwoordigen op het songfestival voor kinderen (Golden Star Festival). Ook het jaar daarna reisde Joey af naar Roemenië waar hij met het liedje “Viva Romania” een prijs won voor beste act.

GROOT OBSTAKEL STOND CARRIERE IN DE WEG
Joey heeft vanaf zijn jonge jaren altijd te kampen gehad met gewichtsproblemen. Dit bereikte in 2009 een dieptepunt toen Joey op 20 jarige leeftijd 151 kg woog. Hij besloot om in navolging van zijn vader Emile een Gastric Bypass (maagverkleining) operatie te ondergaan. Na deze operatie verloor Joey in 2 jaar tijd 60 kg!

DE START VAN ZIJN CARRIERE
Al op jonge leeftijd wilde Joey een single opnemen in de studio van zijn vader Emile. Die hield echter altijd de boot af uit bescherming voor Joey en hemzelf. Joey besloot daarop om zichzelf in 2013 op te geven voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Ondanks het behalen van de hot seat wist Joey niet verder te komen naar de live shows. Het betekende echter wel de start van zijn carrière met onder andere een live optreden in het TV programma De Wereld Draait Door.

Op 6 september 2013 lanceerde Joey zijn debuutsingle ‘Geen nacht meer zonder jou’. Het eerste exemplaar van de single kreeg hij uit handen van zijn idool Rene Froger.

De single wist meteen veel aandacht te trekken en kreeg enorm veel air play op de radio en behaalde een top 3 notering in de Nederlandstalige hitlijsten.

In april 2014 lanceerde Joey zijn 2e single ‘Ik wil je’ tijdens een uitverkochte release party. Met deze single stond Joey voor het eerst op het podium van TROS Muziekfeest op het plein.

OPBRENGSTEN SINGLE ‘JIJ’ NAAR KWF KANKERBESTRIJDING
Zijn 3e single ‘Jij’ heeft Joey opgedragen aan zijn dierbare vriendin Toos Ockers die op 17 oktober 2014 overleed aan de gevolgen van kanker. Joey besloot daarop om alle opbrengsten van de single aan KWF Kankerbestrijding te doneren.

Joey Hartkamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Joey Hartkamp zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Joey Hartkamp wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Joey Hartkamp. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Joey Hartkamp te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.