Johan Bouquet boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie Johan Bouquet

Johan Bouquet werd bekend door zijn finaleplaats in Hennie Huisman's Soundmixshow als de zanger van Simply Red met het lied "If you don't know me by now". Daarnaast verdiende hij al jaren zijn sporen als zanger-gitarist in diverse popgroepen als Redpoint, Blue Star en Penthouse en natuurlijk Dizzy Man's Band ( bekend van hits als The Opera, The Show en vele anderen). Opvallend zijn de uitmuntende en veelzijdige imitaties die Johan met zijn stem kan maken van o.a. Pavarotti, Aretha Franklin, Zangeres zonder naam, Andre Hazes, Bee Gees en Koos Alberts.

Johan wilde graag een unieke show starten waarbij diverse acts met veel humor centraal zouden staan. Dit resulteerde in de show-act : The Showbusters. Dit komische duo vormt hij samen met Jacques Kloes (leadzanger Dizzy Man's band) en is zeer succesvol. Er is bijna geen gelegenheid in Nederland waar zij niet hebben opgetreden.

Johan is bijzonder veelzijdig. Als solozanger komen zijn kwaliteiten als imitator en stemkunstenaar goed naar boven. De topkwaliteit van Johan komt tot uiting door het veelzijdige repertoire, de enthousiaste presentatie, veel humor en de uitstekende geluidsapparatuur. Het repertoire bestaat uit easylistening, swing, zowel rustige als stevige popsongs, ‘sixties', Zuid-Amerikaans, rock & roll, danceclassics, goud van oud, soul, motown, evergreens, tophits en gezellige Nederlandstalige nummers.

Johan Bouquet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Johan Bouquet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Johan Bouquet wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Johan Bouquet. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Johan Bouquet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.